Mästlaxin Strandin sijainti lähellä sekä Porvoota että Loviisaa tarjoaa runsaasti palveluita sekä vapaa-ajan viettoon että oman kiinteistön ylläpitoon. Vapaa-ajan asunnon ei tarvitse olla työleiri ja vapaa-ajan voi käyttää tekemällä itselle mieluisia asioita. Kiinteistöhuollon palveluita on mahdollisuus saada kaikkiin vapaa-ajan asunnon omistajan tarpeisiin. Lisäksi voi saada siivouspalveluja aina vuosisiivouksista viikoittaisiin ylläpitosiivouksiin. Palveluja on mahdollisuus tilata vuosisopimus periaatteella tai kertaostoina.

 

Luonto ja aktiviteetit

Mästlax Strand tarjoaa loistavat mahdollisuudet retkeilyyn ja marjastukseen & sienestykseen. Alueella löytyy runsaasti luonnontilassa olevaa käveltävää metsää. Pääasiallinen marjasato on mustikkaa ja puolukkaa sekä sienisato kanttarellia, mustaa torvisientä ja suppilovahveroita. Leudon ilmaston vuoksi marja ja sienisadot ovat yleensä runsaat.
Kalastus ja metsästysmahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Metsästäjille on myös vesilinnustus vesialueilla upea ja saalisrikas kokemus.
Alue sijaitsee myös aivan Rönnäs Golfin läheisyydessä, joten innokkaille golffaajille paikka on verraton. Rönnäsin alueella sijaitsee myös kahvila/ravintola, joka on toiminnassa kesäisin, jos haluaa vaihtelua huvilaelämään.
Jos viihtyy liikunnan parissa muutenkin, niin alueella on loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn historian huminaa tarjoavilla maisemalenkeillä. Hyvää maantietä riittää poljettavaksi. Maastopyöräilyä voi niin ikään harrastaa ja nauttia samalla upeasta luonnosta. Ympäriltä löytyy sitten meri, johon voi lenkin päätteeksi pulahtaa. Puitteet kauniiden kesäpäivien viettoon ovat täydelliset.

Vapaa-aika ja kulttuuritarjonta

Mästlax Strandin sijainti lähellä Porvoon ja Loviisan idyllisiä pikkukaupunkeja takaa monipuolisten aktiviteettien tarjonnan ympäri vuoden. Tutustu tarkemmin lähialueiden palvelu- ja aktiviteettitarjontaan.