Mästlax Strand, noin 42 hehtaarin kokoinen alue Pernajanlahdella, sijaitsee Loviisan ja Porvoon rajalla ja on vain tunnin päässä pääkaupunkiseudulta. Mästlax Strand tarjoaa loistavat puitteet vapaa-ajan viettoon uimisen, auringonoton, pyöräilyn, veneilyn, kalastuksen, metsästyksen ja ulkoilun parissa - unohtamatta ainutkertaista saaristoluontoa. Paikan sijainti mahtavan luonnon keskellä ja silti vain lyhyen matkan päässä vanhan Porvoon ja Loviisan tunnelmallisista pikkukaupungeista ja sosiaalisista verkostoista tekevät Mästlax Strandista ainutlaatuisen kohteen vapaa-ajan asumiseen aivan merenrannalla.

Mästlax Strandin tontit mahdollistavat yksilöllisen vapaa-ajan asunnon toteutuksen. Tontit ovat kooltaan noin 0,4-1,2 hehtaaria ja rantaviivaa on pari kilometriä. Valittavissa on mieltymysten mukaan avoimella merinäköalalla varustettuja kalliotontteja ja suojaisempia lahdenrantatontteja. Ranta-asemakaavan mukainen 100m2+ 40m2 +20m2 tonttien rakennusoikeus mahdollistaa yksilöllisen suunnittelun huvilalle, rantasaunalle ja talousrakennukselle tai näiden yhdistelmälle. Rantautuminen omaan laituriin on pääsääntöisesti mahdollista myös suurilla purjeveneillä. Alueen infrastruktuurin ansiosta voidaan vapaa-ajan asunnot rakentaa nykyaikaisin mukavuuksin ympärivuotiseen asumiseen. Vesi ja viemäri sekä sähkö löytyvät alueelta.Mästlax Strand on ainutlaatuinen kohde vanhassa kulttuurimaisemassa. Pernajanlahti on Suomen etelärannikon pisimpiä merenlahtia, ollen noin kaksikymmentä kilometriä pitkä. Se on ollut niin keskeinen kulkuväylä kuin elannon lähde ja turvaaja seudun asukkaille vuosisatojen ajan. Rantojen liepeillä on ollut historian saatossa kukoistavaa kartanokulttuuria. Kartanoiden ympärille ja vaikutuspiiriin on aikoinaan rakentunut kyliä, joiden rakennuskanta on valtakunnallisestikin poikkeuksellisen hyvin säilynyt.

Mästlax Strand on luonnoltaan ja maisemaltaan ainutlaatuinen ja tarjoaa upeat puitteet nykyaikaiselle vapaa-ajan asuntojen rakentamiselle. Nauti aidosta luonnosta ja kartanokulttuurin tunnelmasta kuitenkaan nykyajan tekniikasta ja mukavuuksista tinkimättä.